HR OFF-ROAD FORUM

Dobrodošli na HR OFF-ROAD forum!
Sada je: čet stu 30, 2023 10:21.

Vremenska zona: UTC + 02:00

Pravila foruma

Pravila foruma

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 2 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Blokada diferencijala za Iveco daily 2wd?
PostPostano: čet lis 27, 2022 00:05 

Pozdrav off road ekipa! Imam putnički Iveco daily (nažalost samo) sa stražnjim pogonom i pošto nema puno km (100t) planiram ga voziti još duže vrijeme ali bi volio da je malo terenski sposobniji. Čuo sam da se da ugraditi blokada stražnjeg diferencijala, to bi definitivno pomoglo. Dali netko zna gdje bi mogao kupiti takav diferencijal, ko bi mi to mogao ugraditi i općenito dali je netko imao sličnih iskustava? Ako da, ima li to uopće smisla i koje su prednosti a koje mane takve preinake? Osim toga bolje gume su mi isto u planu. Dali all terrain gume mogu ići na tako veliki kombi koji mora imati C odnosno kombi gume sa debelom bočnom sjenkom? Predpostavljam da terenske gume također imaju debelu bočnu stijenku? Te za kraj, dali postoje neke gume koje su sposobnije na terenu od klasičnih guma ali su d :) obre i za vožnju po asfaltu (ipak se većinu vremena vozim po asfaltu), odnosno da nije tako veliko povećanje buke i potrošnje? Kao neke kompromis gume:)? Hvala na odgovorima :)

Vrh

Naslov: Re: Blokada diferencijala za Iveco daily 2wd?
PostPostano: pet lis 28, 2022 00:26 
DoAdmin

jesi čitao pravila foruma
pridržavaj ih se

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 2 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 02:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.

Traži:
Forum(o)Bir: